10 ore de pregătire profesională pentru participanții la Conferința ADSA din 12.12.2011

    Consiliul Baroului București a hotărât, în ședința din 13 Decembrie 2011, să acrediteze Conferința ”Persoana fizică și familia în reglementarea NCC”, organizată de Asociația pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților în data de 12.12.2011 și să acorde participanților la acest eveniment un număr de 10 ore de pregătire profesională continuă.
   
Evaluarea și acreditarea Conferinței a fost efectuată în baza Dosarului Conferinței – conținând suportul fiecărei prezentări facute de lectorii Conferinței – și a referințelor membrilor Consiliului Baroului București – dl. Av. Ilie Ion Iordăchescu – Decanul Baroului București, dl. Av. Dr. Nemeș Vasile, dl av. Stoica Mihnea Octavian și dl. av. Ciobanu Mihail, prezenți la eveniment, cărora le mulțumim atât pentru participare cât și pentru susținere.
    Asociația pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților mulțumește lectorilor Conferinței – av. Av. Silvana Racoviceanu, Av. Alexandra Weisman, Av. Mădălina Bercea, Av. Alexandru Morărescu, Av. Remus-Iustinian Burciu, Av. Aron Manuela-Mariana, Av. Hubert – Alin Paidiu, atât pentru disponibilitatea de a își asuma responsabilitatea prezentării unei teme de interes pentru confrați, cât și pentru efortul depus. Totodată, mulțumim tuturor participanților la Conferință.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *