….INFORMATIILE DESPRE REZERVARI , SERVICII SI TARIFE VOR FI DISPONIBILE INCEPAND DE MARTI 4 SEPT..

   Odata cu publicarea pe site-ul ADSA a adresei CAAv privind deschiderea pentru “publicul doritor de tratamente de specialitate” a “Complexului Balnear si de Recuperare al CAA din Techirghiol – Corpore Sano” mai multi dintre confratii nostri interesati au sunat la numerele de telefon indicate in adresa pentru “inscriere si informatii suplimentare”. Ceea ce am facut si noi…La celalalt capat celalalt al firului o doamna extrem de cordiala si politicoasa ne-a raspuns ca nu ne poate furniza momentan informatii , intrucat Complexul “abia se deschide in week-end-ul asta”…Politicos , angajata CAAv ne-a spus sa revenim “incepand de marti” , cand “d-na Directoare va fi aici si ne va oferi informatiile “. Incercarile noastre de a afla ceva despre tarife , rezervari sau servicii , ori despre existenta sau inexistenta vreunei facilitati pentru avocati s-au lovit de raspunsul ferm “reveniti incepand de marti…”Tot ce am putut afla este ca  d-na Director se numeste Zambila si ca , in curand , va exista si un site al Complexului Balnear CAAv..
   Am incercat sa gasim informatii pe site-urile organelor profesiei…. Site-ul CAAv (www.caav.ro) este indisponibil de cateva zile…iar pe site-urile UNBR ( www.unbr.ro ) ,al  Baroului Bucuresti ( www.baroul-bucuresti.ro ) sau al Filialei Bucuresti a CAAv ( www.filbuc-caa.ro ) nu exista nicio informatie despre Complexul Balnear si de Recuperare CAA din Techirghiol.
    Singurele detalii despre inaugurarea ” Complexului Balnear si de Recuperare al CAA din Techirghiol -Corpore Sano ” le-am aflat dintr-un material publicat in ziarul “Observator” , care ne informeaza ca “ceremonia de deschidere oficiala a Complexului Balnear si de Recuperare al CAA din Techirghiol – Corpore Sano -din Techirghiol” va avea loc vineri 31 august 2012 , orele 18,30..( http://observator.ro/159087/la-techirghiol-se-inaugureaza-complexul-corpore-sano-159087.html )
    Poate dupa “ceremonia de deschidere oficiala ” de maine si dupa inaugurarea cu membri Consiliului UNBR care va avea loc sambata seara , sefii CAAv vor avea putin timp si putina preocupare sa ne ofere si noua macar cateva detalii…Cum ar fi : Cum si decand putem rezerva o camera? Cat costa? Ce se intelege prin “publicul doritor de tratamente de specialitate” – toata lumea sau doar avocatii si familile lor ? Avocatii au vreo facilitate si daca da care ?…..
    Pana atunci insa rugam colegii care vor participa la deschiderea oficiala sau vor vizita Complexul CAA in week-end sa ne transmita impresile lor si/sau orice informatii pe care le apreciaza de interes pentru confrati…

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *