Echipa de fotbal a Asociatiei pentru Dialog si Solidaritate a Avocatilor sustine un meci demostrativ caritabil

Sub egita  ,, DARUIM VIATA PRIN FOTBAL”   Liga Legendelor organizeaza vineri 26 iulie 2019, incepand cu orele 18.00, pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti, un meci caritabil pentru strangere de fonduri pentru fostul international argesean Viorel Turcu, unde in deschidere echipa de fotbal a Asociației pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților va disputa un amical cu Nationala Jurnalistilor, urmat de meciul demonstrativ dintre Legendele Fotbalului Romanesc si Legendele Fotbalului Argesean.

,,Fotbaliști care au scris istorie pentru echipa națională a României, pentru FC Argeș sau pentru alte cluburi importante din Liga 1 au răspuns invitației de a-l ajuta pe Viorel Turcu și și-au anunțat prezența la meciul caritabil care va avea loc vineri, 26 iulie, pe stadionul ”Nicolae Dobrin”.

Turcu, fost campion cu FC Argeș și Steaua, se află într-o situație grea, cu ambele picioare amputate și cu o sănătate precară, astfel că fondurile strânse din donații vor fi direcționate către ajutorarea lui. Intrarea spectatorilor la evenimentul ”Dăruim viață prin fotbal” va fi liberă, dar în diverse locuri din stadion vor fi amplasate urne în care se va putea dona.

Meciul dintre legendele fotbalului românesc și legendele fotbalului argeșean va fi precedat de un alt joc demonstrativ, astfel că puteți veni din timp la stadion. De la ora 18 se vor confrunta amical Naționala Jurnaliștilor și Asociația pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților, urmând ca meciul vedetă să aibă fluierul de start la ora 19… Continuare: arges-sport.ro

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *