AvocArt.. O Sărbătoare a Artei, a Nobleței, a Carițății,

O celebrare a Zilei Avocatului Român,

La aniversarea a 10 ani de la înființarea Asociației pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților…

Cu prilejul cu prilejul Zilei Avocatului Român, Asociația pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților, organizează un eveniment aniversar, sub egida Baroului București, adresat tuturor avocaților, publicului specific dar și colegilor magistrați, în cadrul „Sălii pașilor pierduți” din Palatul de Justiție, în data de 24.06.2021, între orele 11.00 – 16.00.

AvocArt este un eveniment dedicat artelor din umbra matematicii juridice, o prezentare a creațiilor artistice ale avocaților din toată țara, în domeniul literar, pictură, sculptură, arte plastice, etc., la care înțelegem să invităm și colegi magistrați cu astfel de pasiuni frumoase.

Evenimentul, unic la nivel național, are loc într-o locație istorică, simbolică pentru profesia noastră, „Sala pașilor pierduți” din cadrul Palatului de Justiție din București, în intervalul orar 11.00 – 16.00, transmis live pe canale media de comunicare / socializare.

Conceptul AvocArt cuprinde o expoziție de lucrări artistice, publicații de poezie / proză, bijuterii „hand-made”, goblenuri, sculpturi, s.a., realizate de avocați din București și din țară, mulți dintre ei premiați la nivel național, în domeniul artistic.

Ne bucurăm de asemenea, să avem alături de noi colegi magistrați, care au ales să își prezinte creațiile. Concret, aceste lucrări vor fi expuse într-un cadrul special, cu grijă față de decor și tematica clădirii, emblematică pentru profesia noastră.

Evenimentul găzduiește de asemenea, la ora 13.30, lansarea volumului de poezii „Tăcerile mele” aparținând colegei noastre, Doamna Adriana Rușățeanu, Avocat în cadrul Baroului București.

Cu această ocazie, vom realiza și o licitație de lucrări, în mediul online, dar și fizic, la expoziție, atât cu creații din cele enumerate, cât și cu piese ”de anticariat” (în legătură cu domeniul juridic), donate de către colegi avocați și magistrați, urmând ca banii obținuți să fie alocați unui scop caritabil.

Expoziția va fi acompaniată de acorduri de café-concert, realizate de colegi avocați și va fi transmisă live în mediul online.

Vă așteptăm cu drag, alături de noi !

Echipa ADSA

Parteneri: Universul Juridic, Nicolae Cîrstea

  1. Sponsori: Electrecord, Orion Industries, Carmen Games SRL, Berarii României, Oana Livia Badea – Law Office, Benga, Coltan și As., Moloman, Lazar și As., Fenechiu & Savu SCA, Neagoie & Racoviceanu, Capisizu & As.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *