Punctul de vedere al av. Lovin Serban Niculae – membru A.D.S.A.

 

Imi exprim dezaprobarea fata de materialul postat la data de 20.03.2015. Va rog sa publicati prezentul punct de vedere. Aceasta reprezinta pozitia mea atat in calitate de avocat,membru al ADSA, cat si in calitate de decan al Baroului Ilfov.

Din pacate, chiar daca in cuprinsul materialului publicat se face referire la faptul ca este dezaprobata atitudinea unui coleg de-al nostru cu privire la faptul ca a colaborat profesional cu o persoana care exercita fara drept profesia de avocat, accentul este pus pe atitudinea organelor judiciare care ar proceda abuziv. In loc ca atitudinea acelui avocat sa fie calificata corespunzator, avocat care din interiorul profesiei, in loc sa o apere o submineaza, si sa ne indreptam atentia, sa ne manifestam in sensul tragerii la raspundere penala a celor ce practica ilegal profesia de avocat, atitudinea adoptata este una contrara, de manifestare a solidaritatii cu avocatul in cauza care a savarsit o fapta penala.

Avand in vedere valorile promovate de ADSA, motivul pentru care m-am inscris in aceasta organizatie, atitudinea mea este aceea ca nu doresc sa fiu coleg si nu-mi manifest confraternitatea fata de persoane care incalca legea, care atenteaza direct la existenta profesiei.

 

 

21.03.2015

Av. Lovin Serban Niculae

 Foto: lovin.ro

 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *