Pregătirile pentru Cupa Unirii la Fotbal pentru avocați au intrat în linie dreaptă

Pregătirile pentru Cupa Unirii la Fotbal pentru Avocați, eveniment organizat de Baroul Dolj între 25-27 mai și integrat în programul dedicat Centenarului Marii Uniri, au intrat în linie dreaptă.

Echipa Baroului Brăila, condusă de însuși decanul Daniel Prunău și de inimosul av. Cristian Chirilă, a fost prima care s-a înscris. E limpede, confraților brăileni le-a plăcut la Craiova în 2012, la prima ediție a Campionatului Național de Fotbal al Avocaților, chiar dacă nu au ocupat un loc fruntaș.

Nu putea lipsi redutabila echipă a Baroului Giurgiu, coordonată de vechii noștri prieteni, av. Lucian Copoiu și av. Cristian Banu, consilier al baroului.

Finalista competiției din 2012, echipa Baroului Alba, condusă de av. Răzvan Mihăilescu, cunoscut în Craiova drept „Bombardierul”, se anunță una dintre favorite, mai ales că va fi susținută frenetic din tribune de maestrul Mihai Baco, decanul baroului.

Din capitală s-au înscris chiar două echipe: cea a Baroului București, coordonată de av. Mihai Ciobanu, consilier și cea a Asociației pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților, condusă din teren de av. Robert Bucur și din tribune de maestrul Daniel Fenechiu.

Continuare articol: juridice.ro

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *