Echipa Baroului Dolj a câştigat categoric competiţia

    Vineri şi sâmbătă s-a desfăşurat la Craiova,  în organizarea Baroului Dolj, prima ediţie a Campinatului Naţional de fotbal al avocaţilor. La eveniment au participat echipele a 11 barouri, respectiv: Alba, Suceava, Brăila, Giurgiu, Vaslui, Mehedinţi, Olt, Arad, Bucureşti, Gorj şi Dolj care a participat cu două echipe.

    Competiţia a fost câştigată de prima echipă a baroului Dolj, care a câştigat toate meciurile, învingând în finală echipa Baroului Alba cu 11-2.

    Echipa Baroului Bucureşti, deşi a învins echipa finalistă Alba cu 7-6 şi echipa Baroului Brăila cu 11-0, nu a reuşit calificarea în semifinale, fiind învinsă de echipa Baroului Giurgiu (5-3), echipa Baroului Suceava (5-2), echipa de old boys a Baroului Dolj (3-2).

    Deşi aşteptările faţă de echipa Baroului Bucureşti erau mult mai mari, rezultatul echipei noastre este unul mulţumitor dacă avem în vedere faptul că echipa noastră s-a constituit abia în urmă cu două săptămâni şi a întâlnit în competiţie echipe care joacă împreună de mai multă vreme. Cu siguranţă, la proxima competiţie poziţia în clasament a echipei sau echipelor Baroului Bucureşti va fi în frunte.

    În încheiere vă prezentăm componenţii echipei Baroului Bucureşti care au făcut deplasarea la Craiova şi s-au comportat mai mult decât onorabil:
Viţelaru Adrian si Tăcăluţă Dragoş – portari, Radu Ionel, Butnariu Florin, Ristea Florentin, Ilie Marius, Ilie Adrian, Busu George, Bortoş Veniamin, Ivănescu Marius şi Chioveanu Robert – jucători de câmp, şi Ciobanu Mihail – antrebor jucător.

    Rezultatele integrale ale competiţiei le puteţi găsi pe www.barouldolj.ro


Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *